Etap pisemny egzaminów potwierdzających kwalifikacje zawodowe w zawodach:
– kucharz
– technik organizacji usług gastronomicznych
– technik hotelarstwa
– kucharz małej gastronomii (ZSZ)
– sprzedawca (ZSZ)
odbędzie się 23 czerwca o godz. 12.00 na pół godz. przed rozpoczęciem egzaminu każdy uczeń ma obowiązek zgłosić się z dokumentem potwierdzającym tożsamość
Etap praktyczny egzaminów potwierdzających kwalifikacje zawodowe w zawodzie:
– technik organizacji usług gastronomicznych
odbędzie się 24 czerwca o godz. 9.00 na pół godz. przed rozpoczęciem egzaminu każdy uczeń ma obowiązek zgłosić się z dokumentem potwierdzającym tożsamość
Etap praktyczny egzaminów potwierdzających kwalifikacje zawodowe w zawodach:
– technik hotelarstwa
– kucharz
odbędzie się 25 czerwca o godz. 9.00 na pół godz. przed rozpoczęciem egzaminu każdy uczeń ma obowiązek zgłosić się z dokumentem potwierdzającym tożsamość