TERMINY EGZAMINÓW POTWIERDZAJĄCYCH KWALIFIKACJE ZAWODOWE

Etap pisemny egzaminów potwierdzających kwalifikacje zawodowe w zawodach:
– kucharz
– technik organizacji usług gastronomicznych
– technik hotelarstwa
– kucharz małej gastronomii (ZSZ)
– sprzedawca (ZSZ)

odbędzie się 23 czerwca o godz. 12.00 na pół godz. przed rozpoczęciem egzaminu każdy uczeń ma  obowiązek zgłosić się z dokumentem potwierdzającym tożsamość

Etap praktyczny egzaminów potwierdzających kwalifikacje zawodowe w zawodzie:
– technik organizacji usług gastronomicznych

odbędzie się 24 czerwca o godz. 9.00 na pół godz. przed rozpoczęciem egzaminu każdy uczeń ma  obowiązek zgłosić się z dokumentem potwierdzającym tożsamość

Etap praktyczny egzaminów potwierdzających kwalifikacje zawodowe w zawodach:
– technik hotelarstwa
– kucharz

odbędzie się 25 czerwca o godz. 9.00  na pół godz. przed rozpoczęciem egzaminu każdy uczeń ma  obowiązek zgłosić się z dokumentem potwierdzającym tożsamość

Bookmark the permalink.

Comments are closed.