30 marca w Międzynarodowej Wyższej Szkole Logistyki i Transportu we Wrocławiu odbyły się prezentacje Uczniowskich Mini Projektów Badawczych w zakresie innowacyjnego zastosowania w praktyce wiedzy z obszaru zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Ocenie podlegały następujące elementy: wykonanie projektu, prezentacja multimedialna, odpowiedzi na pytania komisji i osób z sali. Naszą szkołę pod opieką pani Jadwigi Umińskiej reprezentowali uczniowie z klasy III BT: Karolina Grabowska, Anita Sługocka i Grzegorz Tytonik, którzy przygotowywali projekt pt. ,,Wpływ użycia tłuczka ręcznego i kotleciarki na wybrane cechy fizykochemiczne różnych rodzajów mięs – analiza porównawcza. Drużyna naszej szkoły zajęła pierwsze miejsce. W projekcie w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych brało udział 17 drużyn.
UCZNIOWSKI MINI PROJEKT BADAWCZY – I MIEJSCE DLA TECHNIKA ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Bookmark the permalink.