Dziecięcy karnawał

To projekt zawodoznawczy realizowany przez uczniów klasy II AZ (kucharz malej gastronomii).
Dnia 14 kwietnia w Domu Dziecka w Dzierżoniowie odbyło się podsumowanie tego projektu.



Innowacyjność projektu dotyczyĹ‚a Ĺ›wiadczenia usĹ‚ugi gastronomicznej na rzecz dzieci z zastosowaniem nowoczesnego sprzÄ™tu-fontanny do czekolady, która niewÄ…tpliwie byĹ‚a atrakcjÄ… spotkania.

Na przyjÄ™cie dla dzieci uczniowie przygotowali pizzerinki, kanapki dekoracyjne, drobne ciastka, szaszĹ‚yki owocowe do maczania w czekoladzie oraz napoje. Nie zabrakĹ‚o równieĹĽ zabaw i konkursów wpĹ‚ywajÄ…cych na pozytywnÄ… atmosferÄ™ caĹ‚ej imprezy.

Mamy nadziejÄ™, ĹĽe nawiÄ…zana wspóĹ‚praca bÄ™dzie w przyszĹ‚oĹ›ci kontynuowana smile.gif





<< powrót